Thursday, November 24, 2016

Cuti-Cuti Malaysia - Part 1

Assalamualaikum.. Ms. Bunga baru nak start blogging lagi ni.. dah 2 tahun berhenti berblogging.. So.. Say "hello" to Ms. Bunga yer.. Untuk 1st post Ms. Bunga ni, Ms Bunga nak share la memori indah masa Ms. Bunga bercuti di Semenanjung Malaysia.. Mulanya Plan nak datang Konvokesyen adik di UITM Segamat, Johor..

Adik Ms Bunga Konvo !!!

Alang-alang dah sampai Johor, kita redah la Terengganu, Melaka, Nilai dan Kuala Lumpur.  So, Ms Bunga cuti-cuti Malaysia selama 1 week.. Yang best nyer dekat sana, sepanjang perjalanan dari segamat ke Kemaman, Terengganu ni asyik tengok orang jual barang makan and sedap-sedap and tak boring pun dalam perjalanan yang makan masa hampir 4 jam tu.. Di kemaman, Ms Bunga melawat saudara mara kat sana.










Actually banyak lagi gambar.. Tapi nanti-nanti Ms. Bunga share kan lagi yer.. lepas dari Terengganu kita ke negeri Bersejarah iaitu Melaka.. Negeri yang memang terbaik untuk sapa-sapa yang nak bercuti.. bermacam-macam tempat bersejarah yang boleh kita jumpa.. memang terbaikkk !!!!










Best nyer !!! masih terbawa-bawa mood cuti sampai ke hari ni.. next post nanti Ms. Bunga sambung balik untuk destinasi lain yang Ms. Bunga jelajah masa cuti yang ni tadi k.. love you to pembaca semua..






1 comment: